Uusia työntekijöitä Maavakiolle!

Uusi rakennusmittaaja; Mikko Suha

Mikko Suha aloittaa Maavakiolla pääkaupunkiseudun rakennusmittaajana 1.6.2021. Mikko on meidän ”oma kasvatti” ja on ollut meillä harjoittelijana talvesta saakka. Mikko on aiemmalta ammatiltaan arkeologi ja tällä saralla väittelyä vaille tohtorismies!

Maavakiolla on tänä kesänä useampikin kesätyöntekijä.

Heidi Hallenberg ja Titta Pönni ovat aloittaneet kesätyöt 17.5.2021 Maavakion maaperätutkimus- ja suunnittelutiimissä. Heidi ja Titta ovat molemmat Hämeen Ammattikorkeakoulun rakennusinsinöörilinjan toisen  vuosikurssin suorittaneita opiskelijoita. Tervetuloa Heidi ja Titta!

Aino Toivonen on aloittanut 31.5.2021 kesätyöt Maavakiolla. Aino onkin Maavakiolla vanha tuttu. Aino on työskennellyt Maavakiolla vuodesta 2018 ja lähti viime syksynä opiskelemaan rakennusinsinöörin tutkintoa Hämeen Ammattikorkeakouluun. Tervetuloa insinööriopiskelija Aino takaisin kesähommiin!

Emma Hossi tulee Tampereelta Maavakiolle kesätöihin  5.-16.7.2021. Viime kesänä Emma teki  kivilaboratorion ja toimiston avustavia töitä. Tänä kesänä Emma tulee työskentelemään kesätyöjaksollaan asiakaspalvelun tehtävissä. Tervetuloa aurinkoinen Emma kesätöihin Maavakiolle!