Suunnittelupalvelut

Maavakio Oy:ltä saat pohjarakenne-, piha-, koneohjaus- ja kuivatusratkaisujen suunnittelut kaikki yhdestä paikasta. Lisäksi saat meiltä tarvittaessa myös geotekniset valvontapalvelut, kaivantokatselmukset ja PIMA-tutkimukset kohteellesi.

Maaperätutkimukset ja perustamistapalausunnot

Toteutamme maaperätutkimukset pientalokohteisiin sekä suurempiin rakennushankkeisiin. Tarvittaessa suunnittelijamme toimivat myös kohteesi vastuullisena pohjarakennesuunnittelijana.

Kalustonamme toimii GM50 GT- kairavaunu ja mittaukset suoritamme Trimblen S- ja R-sarjan mittalaitteilla. Kalustomme huolletaan ja kalibroidaan alan standardien mukaisesti. Henkilöstöllämme on vankka ammattitaito ja kokemus maaperätutkimusten suorittamisesta. Toteutamme maaperätutkimuksia haasteellisiin kohteisiin myös maatutkaluotauksella yhteistyössä Geo-Work Oy:n kanssa.

Pientalokohteiden maaperätutkimuspakettiimme kuuluu aina maaperätutkimus painokairauksella, perustamistapalausunto ja pintavaaitus. Maastotöiden lopputuotoksena saat tutkimuspisteistä diagrammit ja pintavaaituksesta nykytilakartan kuntasi koordinaatti- ja korkeusjärjestelmässä sekä näiden tulosten pohjalta perustamistapalausunnon juuri sinun hankkeellesi. Pyydä tarjous maaperätutkimuspaketista!   

Pientalokohteet huomio! Olemme solmineet sopimuksen Paytrail:n kanssa, voitte maksaa maaperätutkimuksen myös osamaksulla! Kysy lisää! 

Suurempiin rakennushankkeisiin toteutamme rakennettavuusselvitykset ja pohjarakennesuunnittelun maaperätutkimuksineen tai ilman. Näissä kohteissa voimme tarvittaessa toimia myös geoteknisenä valvojana ja vastuullisena pohjarakennesuunnittelijana.  Maavakiolta on myös mahdollisuus saada kohteille kuivatusratkaisujen suunnittelupalvelut.

Kuivatusratkaisut

Infrarakentamisen kuivatusratkaisujen suunnittelu, kuten

  • pinnantasaussuunnitelmat
  • salaojasuunnitelmat
  • hulevesien hallintasuunnitelmat
  • perustusten kosteussuojaus

Koneohjausmallit

3D-koneohjausmallit ovat jo nykypäivää rakennustyömailla ja ne tarjoavat materiaalia säästävän sekä kustannustehokkaan työskentelyn.
Toteutamme 3D-ohjattujen työkoneiden tietomallit asiakkaan haluamassa formaatissa. Mikäli tilaat kohteellesi kuivatusratkaisujen suunnittelupalveluja Maavakio Oy:ltä saat näistä aina automaattisesti koneohjausmallin maarakennustöiden toteutusta varten.

Pihasuunnittelu

Pihasuunnittelijamme toteuttaa pientalokohteiden pihasuunnitelmat käden käänteessä toiveittesi pohjalta.

Jäikö jokin askarruttamaan? Kerromme mieluusti lisää, ota rohkeasti yhteyttä!