Maaperätutkimukset ja perustamistapalausunnot

Toteutamme maaperätutkimukset pientalokohteisiin sekä suurempiin rakennushankkeisiin. Tarvittaessa suunnittelijamme toimivat myös kohteesi vastuullisena pohjarakennesuunnittelijana.

Kalustonamme toimii GM50 GT- kairavaunu ja mittaukset suoritamme Trimblen S- ja R-sarjan mittalaitteilla. Kalustomme huolletaan ja kalibroidaan alan standardien mukaisesti. Henkilöstöllämme on vankka ammattitaito ja kokemus maaperätutkimusten suorittamisesta. Toteutamme maaperätutkimuksia haasteellisiin kohteisiin myös maatutkaluotauksella yhteistyössä Geo-Work Oy:n kanssa.

Pientalokohteiden maaperätutkimuspakettiimme kuuluu aina maaperätutkimus painokairauksella, perustamistapalausunto ja pintavaaitus. Maastotöiden lopputuotoksena saat tutkimuspisteistä diagrammit ja pintavaaituksesta nykytilakartan kuntasi koordinaatti- ja korkeusjärjestelmässä sekä näiden tulosten pohjalta perustamistapalausunnon juuri sinun hankkeellesi. Pyydä tarjous maaperätutkimuspaketista!

Pientalokohteet huomio! Olemme solmineet sopimuksen Paytrail:n kanssa, voitte maksaa maaperätutkimuksen nyt myös osamaksulla.

Suurempiin rakennushankkeisiin toteutamme rakennettavuusselvitykset ja pohjarakennesuunnittelun maaperätutkimuksineen tai ilman. Näissä kohteissa voimme tarvittaessa toimia myös geoteknisenä valvojana ja vastuullisena pohjarakennesuunnittelijana.  Maavakiolta on myös mahdollisuus saada kohteille kuivatusratkaisujen suunnittelupalvelut.