Maaperätutkimukset ja perustamistapalausunnot

 

Pientalokohteiden maaperätutkimuspakettiimme kuuluu aina maaperätutkimus painokairauksella, pintavaaitus ja  perustamistapalausunto. Maastotöiden lopputuotoksena saat tutkimuspisteistä diagrammit ja pintavaaituksesta nykytilakartan kuntasi koordinaatti- ja korkeusjärjestelmässä sekä näiden tulosten pohjalta perustamistapalausunnon juuri sinun hankkeellesi. Pyydä tarjous maaperätutkimuspaketista!

Pientalokohteet huomio! Olemme solmineet sopimuksen Paytrail:n kanssa, voitte maksaa maaperätutkimuksen nyt myös osamaksulla.

Toteutamme maaperätutkimukset pientalokohteisiin sekä suurempiin rakennushankkeisiin. Tarvittaessa suunnittelijamme toimivat myös kohteesi vastuullisena pohjarakennesuunnittelijana.

Kalustonamme toimii GM50 GT- kairavaunu ja mittaukset suoritamme Trimblen S- ja R-sarjan mittalaitteilla. Kalustomme huolletaan ja kalibroidaan alan standardien mukaisesti. Henkilöstöllämme on vankka ammattitaito ja kokemus maaperätutkimusten suorittamisesta. Toteutamme maaperätutkimuksia haasteellisiin kohteisiin myös maatutkaluotauksella yhteistyössä Geo-Work Oy:n kanssa.

Suurempiin rakennushankkeisiin toteutamme rakennettavuusselvitykset ja pohjarakennesuunnittelun maaperätutkimuksineen tai ilman. Näissä kohteissa voimme tarvittaessa toimia myös geoteknisenä valvojana ja vastuullisena pohjarakennesuunnittelijana.  Maavakiolta on myös mahdollisuus saada kohteille kuivatusratkaisujen suunnittelupalvelut.