Vastuullista ja vaivatonta palvelua sinulle

”Tarjouspyynnöstä perustamistapalausuntoon kului reilu viikko. Prosessista jäi todella hyvä maku ja mikä parasta, kotikuntamme rakennusvalvonta erikseen kehui saamaamme perustamistapalausuntoa laadukkaaksi! Ammattilaisia koko Maavakion porukka, vahva suositus! ”

”Maavakion pohjatutkimuksessa selvisi, että tuleva navettamme sijaitsee 50 m paksun savikerroksen päällä. Maavakion suunnittelija ehdotti, että lasketaan tulosten perusteella painumariski navetallemme maanvaraisesti perustettuna paalujen sijaan. Lopulta päädyttiin maanvaraisperustukseen ja säästö oli 5.000 m paaluja, joka tekee säästöä 250.000 euroa! Ollaan tosi tyytyväisiä navettaamme, painumia ja halkeamia ei ole syntynyt!”

”Viime tingassa selvisi, että rakennuslupamme on maaperätutkimuksista kiinni! Yhteydenotto Maavakion avuliaaseen asiakaspalveluun käynnisti ripeän toimintaketjun ja saimme lupaongelmamme ratkaistua alle kahdessa viikossa.”

”Valmistalopaketissamme rakentajan vastuulle jäi maaperätutkimuksen teko ja vastaavan työnjohtajan hankinta. Paketin myyjä vinkkasi Maavakiosta ja tilasimme tutkimuksen lausuntoineen vaivattomasti Maavakion sähköisen palvelun kautta. Ei ole kuin pelkkää hyvää sanottavaa Maavakion ammattitaitoisesta ja asiakaslähtöisestä palvelusta. PS. Löydettiin se vastaava mestarikin Maavakion vinkistä!”