Linnan Business Turnajaisten Yleisön Suosikki – äänestys on nyt käynnissä!

Linnan Business Turnajaisten Yleisön Suosikki – äänestys on nyt käynnissä!

To 23.11. Linnan Business Turnajaisten finalistit ottavat mittaa toisistaan ja esittelevät ideansa kovatasoiselle tuomaristolle Verkatehtaalla. Tapahtumassa valitaan myös yleisön suosikki.

Käy äänestämässä: yleisöäänestys MAAVAKIO kiihdytyssarja

Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan 50 € arvoinen tuotepaketti.

Linnan Business Turnajaiset

Jatkossa ollaan! Nyt jännitetään miten finaalissa käy! Linnan Business Turnajaiset – täältä tullaan!

Tämä vuosi on  mennyt aivan huikean kehitysmatkan mukana. Kiitos jo tähänastisesta Linnan Kehitys ja teidän koko tiimi sekä mukana olleet asiantuntijat!

Vielä on muutama pysäkki tätä matkaa jäljellä ja huipennus on ihan kohta! Suuri päivä on Verkatehtaalla 23.11.2023

Missä finaalissa olemme mukana? lue lisää Linnan Kehityksen sivuilta löytyvästä linkistä; https://www.linnan.fi/yrityspalvelut/linnan-business-turnajaiset/tule-seuraamaan-taistoa-paikan-paalle/

Vink, vink, Ite Jari Mustonen on pitchauksessa lavalla ja onhan meillä nyt ihan todella hyvä palvelutuote jota ollaan kehitelty! Siitä lisää sitten myöhemmin…

Maavakion maaperätutkimuspaketteja voi tilata nyt myös Keski-Suomessa

Olemme laajentaneet maaperätutkimuspakettien toimitusta nyt myös Keski-Suomeen. Tästä lisää tulevissa päivityksissä, olethan kuulolla!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Kesätyöpaikat 2023 on nyt täytetty! Kiitos kaikille hakeneille ja tervetuloa kesän mittaajat Maavakiolle!

Kiitos kaikille hakijoille kiinnostuksesta Maavakion kesätöitä kohtaan! Olemme tämän kesän paikat nyt täyttäneet, mutta kasvua tavoitellaan niin aina voi hakea!

Käy täyttämässä hakemus sivuillamme https://maavakio.fi/toihin-meille/

Tai laita avoin hakemus cv;n kera, osoitteeseen asiakaspalvelu@maavakio.fi

Hyvää YK:n päivää

Agenda 2030 tavoitteiden toteuttamisessa on mukana koko maailma, ja niihin ovat sitoutuneet kaikki YK:n 193 jäsenvaltiota. Tavoitteita on 17, ja ne kattavat laajasti kaikki elämän osa-alueet. Keskeistä tavoitteissa on saavuttaa parempi maailma meille kaikille kestävän kehityksen keinoin. Maavakion vastuullisuusohjelma perustuu näihin tavoitteisiin. Olemme yhdessä valinneet näistä meille: 3. Terveyttä ja hyvinvointia, 4. Hyvä koulutus, 5. Sukupuolten tasa-arvo, 8. Ihmisarvoista työtä ja talouskasvua, 9. Kestävää teollisuutta, innovaatioita ja infrastruktuureja, 10. Eriarvoisuuden vähentäminen, 11. Kestävät kaupungit ja yhteisöt, 12. Vastuullista kuluttamista, 13. Ilmastotekoja, 16. Rauha, oikeudenmukaisuus ja hyvä hallinto,  17. Yhteistyö ja kumppanuus.

Mukana juhlistamassa Suomen Luonnon päivää – vastuullisuusvakiona

Ihana lämmin syksyinen viikonloppu edessä ja Suomen luonto tarjoaa taas parasta juhlapäivänään. Tulevan yön voi nukkua teltassa, riippumatossa, taivasalla tai mökin terassilla. Kirmataan niityillä, pyöräillään maastossa, käydään sienestämässä, kerätään marjoja, uidaan ja saunotaan, kalastetaan, soudellaan, kiiraroidaan (ei naapureita) luonnon elämää. Haistellaan ja maistellaan sen antimia. Halataan puita, jos siltä tuntuu ja juodaan meidän vettä suoraan hanasta. Vau! Nautitaan siitä mitä meillä on, kiitos Suomen luonto. #vastuullisuusvakiona #maavakio #nukutaanulkona #suomenluonnonpäivä #liputanluonnolle