Maavakio esittäytyy

Maavakio Oy aloitti toimintansa vuonna 2016 yhden miehen yrityksenä. Toiminta laajentui huimasti vuoden 2018 alussa kun yrityksen palvelukseen astui ryhmä rakennus- ja inframittaajia sekä hallinnon henkilökuntaa. Haluammekin nyt esittäytyä, jotta tulemme tutuksi nykyiselle ja tulevalle asiakaskunnallemme.

Jari Mustonen, DI
Toimitusjohtaja

Hauskan seuramiehen asun alla piilee vahva ja vankka geotekniikan osaaja, jolla ei mene sormi suuhun haastavissakaan geotekniikkaan liittyvissä hankkeissa. Päätoimisesti Jari on toiminut Hämeen Ammattikorkeakoulun opettajana vuodesta 2000 alkaen geotekniikan, mittauksen ja muissa rakennusalan koulutusohjelman opetustehtävissä.

Vapaa-ajalla Jari seuraa innokkaasti jääkiekkoa ja jalkapalloa. Lenkkeily ja hiihto kuuluu myös Jarin vapaa-ajan harrastuksiin

 

Arto Lepistö
Rakennus- ja inframittaukset

Artolla on yli kymmenen vuoden mittauskokemus rakennus- ja inframittaustehtävistä. Arto työskentelee pääkaupunkiseudun ja Pirkanmaan alueiden mittauskohteissa. Arto on perehtynyt viime aikoina myös laserkeilaukseen sekä kantavuusmittauksiin. Tavallisen mittaustyön lisäksi Arto toimii loistavana mentorina tuoreemmille mittaajillemme, opettaen rakennusmittauksiin, mittalaitteisiin ja kuvien käsittelyyn liittyviä kikkoja muille työntekijöille.

Arton vapaa-ajan harrastuksiin kuuluu moottoriajoneuvot, kalastus ja Willy-koiran kanssa ulkoilu.

Eevert Helkiö
Rakennus- ja inframittaus

Eevert on mittausalan moniosaaja, joka työskentelee sujuvasti rakennus- ja infrahankkeiden välillä vaihdellen.  Eevert työskentelee työmailla Kanta-Hämeen ja pääkaupunkiseudun alueilla.

Eevertin harrastuksiin kuuluu kuntosali, laskettelu ja lenkkeily.

Janne Koskinen
Rakennusmittaukset

Janne työskentelee pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella rakennusmittaajan tehtävissä. Janne on siirtynyt talon- ja maanrakentajan työtehtävistä vuonna 2016 rakennusmittauksen maailmaan ja onkin ollut ilmiömäisen nopea oppija alan tehtäviin.

Ilmiömäisen nopea Janne on myös vapaa-ajallaan. Harrastuksena Jannella on kiihdytysmoottoripyöräily ja hän taitaakin olla tällä hetkellä Suomen nopein mittamies!