Hyvää YK:n päivää

Agenda 2030 tavoitteiden toteuttamisessa on mukana koko maailma, ja niihin ovat sitoutuneet kaikki YK:n 193 jäsenvaltiota. Tavoitteita on 17, ja ne kattavat laajasti kaikki elämän osa-alueet. Keskeistä tavoitteissa on saavuttaa parempi maailma meille kaikille kestävän kehityksen keinoin. Maavakion vastuullisuusohjelma perustuu näihin tavoitteisiin. Olemme yhdessä valinneet näistä meille: 3. Terveyttä ja hyvinvointia, 4. Hyvä koulutus, 5. Sukupuolten tasa-arvo, 8. Ihmisarvoista työtä ja talouskasvua, 9. Kestävää teollisuutta, innovaatioita ja infrastruktuureja, 10. Eriarvoisuuden vähentäminen, 11. Kestävät kaupungit ja yhteisöt, 12. Vastuullista kuluttamista, 13. Ilmastotekoja, 16. Rauha, oikeudenmukaisuus ja hyvä hallinto,  17. Yhteistyö ja kumppanuus.

Mukana juhlistamassa Suomen Luonnon päivää – vastuullisuusvakiona

Ihana lämmin syksyinen viikonloppu edessä ja Suomen luonto tarjoaa taas parasta juhlapäivänään. Tulevan yön voi nukkua teltassa, riippumatossa, taivasalla tai mökin terassilla. Kirmataan niityillä, pyöräillään maastossa, käydään sienestämässä, kerätään marjoja, uidaan ja saunotaan, kalastetaan, soudellaan, kiiraroidaan (ei naapureita) luonnon elämää. Haistellaan ja maistellaan sen antimia. Halataan puita, jos siltä tuntuu ja juodaan meidän vettä suoraan hanasta. Vau! Nautitaan siitä mitä meillä on, kiitos Suomen luonto. #vastuullisuusvakiona #maavakio #nukutaanulkona #suomenluonnonpäivä #liputanluonnolle

 

Tiedote: Maavakion toimitusjohtaja vaihtuu 01.01.2022

Emilia Seppälä on toiminut Maavakio Oy:n toimitusjohtajana ja yhtenä omistajista huhtikuusta 2018 lähtien. Seppälä on myynyt osuutensa Maavakiosta Sakeva Oy:lle ja siirtyy uusiin elämän tuomiin vaiheisiin toimitusjohtajan tehtävästä 31.12.2021.

Seppälä on hallinnon käytettävissä vielä seuraavat kolme (3) kuukautta.

Maavakion uutena toimitusjohtajana aloittaa 01.01.2022 Jari Mustonen. Mustonen on Maavakion perustaja ja yksi omistajista. Hän on tuttu monelle alan toimijalle geopalvelujen asiantuntijana.

”Haluamme kiittää Maavakion työntekijöiden ja hallituksen puolesta Emiliaa hänen erittäin arvokkaasta panoksestaan, kovasta työstään ja päättäväisyydestään yhtiön hyväksi. Viimeisten neljän vuoden aikana Maavakio on kasvanut määrätietoisesti ja vakaasti yhden miehen yrityksestä yli 20 työntekijän yhtiöksi. Yhtiön siirtyessä uuteen vaiheeseen, hallitus ja Emilia ovat yhdessä todenneet, että nyt on oikea aika toimitusjohtajan vaihdolle. Toivotamme Emilialle kaikkea hyvää tulevaan.”

Maavakion hallituksen puolesta,

Jari Mustonen
Hallituksen pj.

Lisää muutoksesta alkuvuoden aikana

Maavakion Venlat mukana Napapiiri-Jukola 2021 -tapahtumassa!

Maavakion Venlat osallistuvat Rovaniemellä järjestettävään Napapiiri – Jukolaan tulevana lauantaina 21.8.2021. Venlojen yhteislähtö tapahtuu klo: 13.45.

Maavakion lähtöpaikka on sijalla 765.  Ensimmäisiin Jukolan Venloihin, Kangasalla, vuonna 2019 Maavakion joukkue lähti sijalta 1666 ja maaliin saavuttiin sijalla 922.

Napapiiri -Jukola 2021 Venlojen joukkueen juoksujärjestys;

Osuus:                   Nimi:

  1.                            Hanna Maalehto
  2.                            Emilia Seppälä
  3.                            Elina Hossi
  4.                            Veera Hautala

Huolto ja some:  Anniina Nieminen

Etenemistä ja tuloksia pääset seuraamaan osoitteissa www.jukola.com/2021 ja https://jukola.live. Tulokset näkyvät kilpailun aikana myös Jukola 2021 -mobiilisovelluksessa.

Kirsileena Rasinkangas aloittanut Maavakiolla

Kirsileena ”Kipsu” Rasinkangas on aloittanut Maavakiolla 16.8.2021 talous- ja henkilöstöhallinnon työtehtävissä.

Kipsu tulee tulevaisuudessa ottamaan haltuunsa talous- ja henkilöstöhallinnon hoitamisen, Emilian keskittyessä vain toimitusjohtajan työtehtäviin.

Tervetuloa Kipsu Maavakiolle! 🙂

Maavakion Kimmo Intkelle luokkavoitto ja Suomen ennätys penkkipunnerruksen Master 1 – 140kg raw -sarjasta!

Maavakion Kimmo Intke voitti viime viikonloppuna Savonlinnassa kisatuissa penkkipunnerruksen kilpailuissa sarjansa ja teki uuden Suomen ennätyksen tuloksella 216 kg!

Tämä antaa hyvää pohjaa penkkipunnerruksen SM-kilpailuihin Mikkeliin. SM-kilpailut pidetään 21.-22.8.2021 ja Kimmon tavoitteena on nostaa ennätystä 220kg ja tietenkin mikäs muukaan kuin suomenmestaruus!

Onnea Kimmo, vielä kerran mahtavasta saavutuksesta!!!

Uusia työntekijöitä Maavakiolle!

Uusi rakennusmittaaja; Mikko Suha

Mikko Suha aloittaa Maavakiolla pääkaupunkiseudun rakennusmittaajana 1.6.2021. Mikko on meidän ”oma kasvatti” ja on ollut meillä harjoittelijana talvesta saakka. Mikko on aiemmalta ammatiltaan arkeologi ja tällä saralla väittelyä vaille tohtorismies!

Maavakiolla on tänä kesänä useampikin kesätyöntekijä.

Heidi Hallenberg ja Titta Pönni ovat aloittaneet kesätyöt 17.5.2021 Maavakion maaperätutkimus- ja suunnittelutiimissä. Heidi ja Titta ovat molemmat Hämeen Ammattikorkeakoulun rakennusinsinöörilinjan toisen  vuosikurssin suorittaneita opiskelijoita. Tervetuloa Heidi ja Titta!

Aino Toivonen on aloittanut 31.5.2021 kesätyöt Maavakiolla. Aino onkin Maavakiolla vanha tuttu. Aino on työskennellyt Maavakiolla vuodesta 2018 ja lähti viime syksynä opiskelemaan rakennusinsinöörin tutkintoa Hämeen Ammattikorkeakouluun. Tervetuloa insinööriopiskelija Aino takaisin kesähommiin!

Emma Hossi tulee Tampereelta Maavakiolle kesätöihin  5.-16.7.2021. Viime kesänä Emma teki  kivilaboratorion ja toimiston avustavia töitä. Tänä kesänä Emma tulee työskentelemään kesätyöjaksollaan asiakaspalvelun tehtävissä. Tervetuloa aurinkoinen Emma kesätöihin Maavakiolle!